Basında Biz

Yüz Plastik Cerrahı Yael Halaas SweetCheeks'i Öneriyor

Yayınlanma tarihi:

newyork.jpg

Sertifikalı yüz plastik cerrahı Dr. Yael Halaas, vücut kontürleme teknikleri alanında uzman bir doktor ve kendisi Manhattan’da bulunan ofisinde, en gelişmiş teknolojileri kullanarak cilt yüzeyini düzleştirme ve minimum selülit görünümü sağlama konusunda çalışıyor. Cerrahi olmayan müdahalelerle, cilt sıkılaştırıcı ve yağ azaltıcı tedaviler (Vanquish, ThermiTight vb.) uygulayarak harika sonuçlar elde ediyor.

Dr. Halaas vücuduna iyi bakmak için o kadar uğraşmaya rağmen yine de ciltteki kusurları görmenin ne kadar sinir bozucu olabileceğini anlayabiliyor. Aynı zamanda iş hayatının yoğunluğu içinde de selülit tedavisine zaman ayırmanın ne kadar zor olduğunun da farkında. Kendisi, günde yarım saat SweetCheeks® kullanmanın kan dolaşımını artırmak ve istenen sonuçları elde etmek için çok iyi bir yol olduğunu düşünüyor. 

Verdiği vücut şekillendirme hizmetlerinin yanı sıra, Dr. Halaas SweetCheeks® kullanmayı da öneriyor. Konuyla ilgili yorumlarının tamamını buradan okuyabilirsiniz:  https://www.drhalaas.com/sweetcheeks-massage-mat-for-cellulite/